Video/Podcasting berendezések

Video/Podcasting berendezések

Rendeljen video streaming berendezéseket és sok más alkalmazást, broadcast / podcast készleteket, video előállító és szerkesztő berendezéseket, video projector berendezéseket és a videokamerákhoz szükséges tartozékokat, DSLR kamerákat és egyebeket. Olyan márkák termékei, mint a Blackmagic Design, a Rode, a Roland, a Zoom, a Marshall Electronics és még sok más.

  • Podcast/Broadcast készletek Podcast/Broadcast készletek

    Rendeljen Podcast / Broadcast készleteket, video streaming berendezéseket és sok más alkalmazást. Olyan márkák termékei, mint a Blackmagic Design, a Rode, a Roland, a Zoom, a Marshall Electronics és még sok más.

  • Video előállító berendezések Video előállító berendezések

    Rendeljen video előállító berendezéseket streaminghez, podcasthoz, broadcasthoz és sok más alkalmazáshoz. Videokeverők, streaming berendezések, videokamerák, jelátalakítók, videokonverterek, hosszabbítók, IOre hardver, video monitorozás, videolejátszó, videofelvevő, videóvilágítás, vezeték nélküli videorendszerek, mikrofonrögzítés. Olyan márkák termékei, mint a Blackmagic Design, a Rode, a Roland, a Zoom, a Marshall Electronics, az Atomos és még sok más. 

  • Video szerkestés Video szerkestés

    Rendeljen videoszerkesztő termékeket streaming és még sok más videoalkalmazásokhoz. Olyan márkák termékei, mint az IK Multimedia, a Rode, a Superlux, az Audio-Technica és még sok más.

Ebben a kategóriában nincsenek termékek

Összehasonlítás
Folytassa a vásárlást Összehasonlítás

hozzáadva a kívánságlistához.

Folytassa a vásárlást A kívánságlistám