Színtetizátorok

Színtetizátorok

Zenét játszik egy zenekarban? Természetesen szükséged van a Fly Music egyik szintetizátorára! Válasszon a különböző modellek közül!

 • Munkaállomás-színtetizátorok Munkaállomás-színtetizátorok

  Fedezze fel a legerősebb munkaállomás-szintetizátorokat, és térjen át a digitális korszakra! Válasszon a Fly Music kínálatából, olyan márkáktól, mint a Yamaha, a Roland vagy a Korg, sok hang és funkció mellett!

 • Szintetizátorok Szintetizátorok

  Fedezze fel a szintetizátorok széles kínálatát, amelyek ideálisak zenei produkcióihoz, stúdió produkcióihoz és élő előadásokhoz, híres márkáktol mint az Arturia, a Yamaha, a Korg, a Roland, a Behringer, a Moog vagy a Clavia Nord!

 • Dobgépek Dobgépek

  Rendeljen most dobgép típusú szintetizátorokat olyan híres márkáktól, mint az Arturia, a Korg, a Roland vagy a Behringer, kedvező áron.

 • Hangmodulok Hangmodulok

  Rendeljen most dobgép típusú szintetizátorokat olyan híres márkáktól, mint az Arturia, a Korg, a Roland vagy a Behringer, kedvező áron.

 • Groove Box-ok Groove Box-ok

  Fedezze fel a legerősebb és legjobban teljesítő Groove Boxokat olyan híres márkáktól, mint a Roland, a BOSS, az Akai Professional vagy a Korg, kedvező áron. Ideális termékek stúdiójához, zenei produkcióihoz, DJ alkalmazásokhoz és még sok máshoz.

Ebben a kategóriában nincsenek termékek

Összehasonlítás
Folytassa a vásárlást Összehasonlítás

hozzáadva a kívánságlistához.

Folytassa a vásárlást A kívánságlistám