Árcsökkentések

Gitárok

Gitárok

Akusztikus, vagy elektromos, tömör, vagy üreges testű, 6-7-8, vagy 12 húros - teljesen mindegy. Magával ragad mindenkit a világ legkedveltebb hangszere a gitár.

 • Elektromos gitárok Elektromos gitárok

  Az elektromos gitár egy kordofon, azaz húros, pengetős hangszer. Ezen belül egy gitártípus, ahol a pengetett hang megszólaltatása egy elektromos eszköz (hangszedő) segítségével történik, szemben az akusztikus gitárokkal, ahol a hangot maga a gitár rezgőteste hozza létre.

  Az elektromos gitár feltalálása, azaz már az 1950-es évek eleje óta szinte minden könnyűzenei együttes elengedhetetlen hangszere. Elterjedése nagyban hozzájárult a rockkultúra kialakulásához, így napjainkra az egyik legnépszerűbb hangszerré vált.

   
 • Klasszikus gitárok Klasszikus gitárok

  A klasszikus gitár vagy spanyol gitár a húros, pengetős hangszerek családjába tartozik. A gitárnak ez a válfaja a 19. század folyamán nyerte el ma ismert formáját, elsősorban spanyol hangszerkészítők munkájának eredményeként. Ez az a hangszerváltozat, amelyen klasszikus zenét játszanak, de sok ország népzenéjének, társasági zenéjének is fontos kelléke, és napjaink könnyűzenéjében, műkedvelő muzsikálásában is fontos szerepet kap. Szeretné megtudni, hogy milyen méretű klasszikus gitárra van szüksége!

 • Akusztikus gitárok Akusztikus gitárok

  Az akusztikus gitárok csoportjába tartozik minden olyan gitárfajta, mely akusztikus módszerrel, a rezgésbe hozott húrja által gerjesztett hangszertest vagy más mechanikus rezonátor segítségével sugározza ki hangját. 
  Az elektronikus hangfeldolgozás térhódítása előtt természetesen minden hangszer „akusztikus” volt, az akusztikus gitár fogalma a húrjainak rezgését elektronikus úton feldolgozó elektromos gitártól való megkülönböztetés miatt terjedt el.

 • Basszusgitárok Basszusgitárok

  Az első elektromos basszusgitár legyártása óta még csak fél évszázad telt el. Ezalatt az idő alatt olyan zseniket csodálhattunk, mint Jaco Pastorius, Marcus Miller, vagy Victor Wooten. Legyen Ön a következő ikon. A hangszert mi adjuk hozzá.

 • Akusztikus basszusgitárok Akusztikus basszusgitárok

  Akusztikus basszusgitárok a legjobb áron csak a Fly Musicnál.

 • Gitár erősítők Gitár erősítők

  Marshall, Orange, Vox, lámpa vagy tranzisztor Az ampler egy közömbös eszköz hangja, amelyet otthon, stúdió vagy élő színpadi énekként használsz.

 • Elektroakusztikus gitárok Elektroakusztikus gitárok

  Az elektroakusztikus gitárok felépítése gyakorlatilag megegyezik egy hagyományos folk gitáréval, azzal a különbséggel, hogy a lábba hangszedőt integráltak, illetve a hangszer oldalán szabályzógombokat, illetve kapcsolókat helyeztek el.


  Az elektroakusztikus hangszedők úgynevezett piezoelektronikus elven működnek, melynek lényege, hogy a mechanikai rezgést egy kristály alakítja elektromos jelekké. Ezeket a piezoelemeket a húrlábon rögzítve, felfogják a húrok és a rezgőtest rezonanciáját is, majd ezeket a jeleket felerősítve a kimeneti csatlakozóra továbbítja, amit aztán közvetlenül rá lehet kapcsolni egy elektroakusztikus gitárerősítőre, vagy akár valamilyen felvevőgépre is.
   
 • Gitárhúrok Gitárhúrok

  Elengedhetetlen tartozék minden gitárosnak, a Fly Music webáruházban található jó árban minden gitár tipusra

 • Basszus gitár efektek és proceszorok Basszus gitár efektek és proceszorok

  Basszus gitár efektek és proceszorok a legjobb áron csak a Fly Musicnál.

 • Hordtáskak és puhatokok Hordtáskak és puhatokok

  Adja meg a műszernek azt a védelmet, amelyet meg kell őriznie a maximális üzemi körülmények között, csak a Fly Music esetében a legjobb árakon kaphat gitár és a basszusgitár hordtáskat és puhatokot.

 • Gitár kiegesztitők Gitár kiegesztitők

  Akarsz egy tisztító megoldást a gitár testre, sztring karbantartásra vagy kulcs tisztításra, egy új pántra vagy tetoválásra, a Fly Music is erre készen áll.

 • Mandolinok Mandolinok

  A híres Antonio Vivaldi mandolini koncertektől a hagyományos zenészekig, a mandolin számos népszerűségre tett szert a népszerű hangszerek között.

 • Elektro-klasszikus gitárok Elektro-klasszikus gitárok

  Klasszikus gitár adag felfedezi játszik a klasszikus gitár és a nagyobb mennyiség. Vegye meg most elektro-klasszikus gitár olcsón nagyon jó áron, a különböző modellek és márkák.

 • Ukulele Ukulele

  Adjon ajándékot gyermekeidne különleges hangszert, a ukulele vagy a hawaii gitár különböző színekben található meg a Fly Musicnál.

 • Hangszedők húros hangszernek Hangszedők húros hangszernek

  Hangszedő húros hangszernek.

 • Chitare Lap-Steel Chitare Lap-Steel

Ebben a kategóriában nincsenek termékek

Összehasonlítás
Folytassa a vásárlást Összehasonlítás

hozzáadva a kívánságlistához.

Folytassa a vásárlást A kívánságlistám