Általános szerződési feltételek

A fly-music.hu webáruház elkötelezett az adatok bizalmas kezelése mellett.

Ay adatokat nem fogja felhasználni más célra,mint a megredelésre és a fly -music.hu webáruház külömbözö ajánlatai a felhasználókhoz jusson. Az adatgyüjtés célja a megrendelések megerösitése.

Önnek joga van ellenezni az Önnel kapcsolatos személyes adatainak feldolgozását, és kérheti az adatok törlését. E jogok gyakorlásához a contact@fly-music.hu címen keltezett és aláírt írásbeli kérelmet intézheti.

Kérjük tudassa velünk ha ay Önn adatai megváltoztk vagy ha az adtok heljtelenek

Az online rendeléshez 18 év fölött kell lennie. Csak olyan személyeket rendelhetek, akik valódi személyes adataikkal létrehoztak egy felhasználói fiókot.

Felhasználási feltételek

Bevezetés

A www.fly-music.hu oldalon történő felhasználás, beleértve a termékek látogatását és vásárlását, magában foglalja a következő bekezdésekben részletezett feltételek elfogadását. Az Általános Szerződési Feltételek a Fly Music termékek és szolgáltatások értékesítésére a vevőre vonatkoznak.

A webhely tartalmai és a szerzői jog,a fly-music.hu és az összes információ, beleértve a szövegeket, képeket, plakátokat, bannereket, grafikákat, szkripteket vagy egyéb adatokat, a Fly Music tulajdonát képezik, és beszállítói a szerzői jogi törvények által védettek.

A fly-music.hu állandó erőfeszítéseket tesz az ezen a webhelyen lévő információk pontosságának megőrzésére. Ritkán tartalmazhatnak pontatlan mellékhatásokat. A Fly Music nem garantálja a raktáron lévő termékek elérhetőségét

A fotók és a leírások tájékoztató jellegűek, előzetes értesítés nélkül módosíthatók, és tartalmazhatnak olyan tartozékokat, amelyek nem tartoznak a szabványos csomagokba. A szállított termékek eltérhetnek a helyszínen bemutatott képektől, a gyártó módosításai miatt, anélkül, hogy értesítenék őket

A webhelyen található összes promóció a készlethatáron belül érvényes

A feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFÁ-t, de nem tartalmazzák a szállítási költségeket, kivéve, ha azok nincsenek külön kitüzve

Felelöség hanyatlás

A Fly Music nem vállal felelősséget, és nem felelös az ezen a webhelyen vásárolt termékek használatából eredő károkért. A Fly Music nem vállal felelősséget a megrendelés elmulasztása által okozott károkért. Nem teljes vagy nem megfelelő szállítás esetén az ügyféllel szembeni kötelezettségek maximális értéke az ügyféltől beszedett összeg értéke

A megrendelt és fogadott termékek sértetlenségével és megfelelőségével kapcsolatos panaszok a termék beérkezésétől számított 48 órán belül az eladó figyelmébe adhatók, ellenkező esetben ezek nem lesznek figyelembe véve.

Jogsértés

Minden olyan kísérlet, amely egy másik felhasználó személyes adatainak elérésére, a fly-music.hu webhely tartalmának módosítására vagy a fly-music.hu rendszert futtató kiszolgáló teljesítményére hatással van, megpróbálják meghiúsítani fly-music .hu rendszert, csalási kísérletnek minősül és nyomozást indít az ellen, vagy azok ellen, akik ezt megkísérelték.

Garanciális feltételek

A Fly Music üzletekben és a www.fly-music.hu weboldalon vásárolt termékek garanciája a törvény szerint a vásárlás dátumától számított 3 év az új termékeknek eredeti csomagolásban

A fogyóeszközökre nem vonatkozik garancia: pengetök, dob ütökre, dob hártyák, kábelek, állványok, húrok és egyéb hasonló termékek.

A jótállás nem vonatkozik a következökre, még akkor sem, ha a termékben a garanciális időtartam szerepel:

Hangszórók mobil részei

Folyadékok bármilyen formában

Égök

A dob ütök ,dobbörök

Gitár húrok

Általában bármilyen típusú fogyóeszköz

Decentralizált mikrofonok sokkok miatt

A repedezett hangszerrezonancia dobozok az ütések miatt

tekercsek

szűrők

Kábelek

Cintányérok, húrok, gitár pengetök

A nem megfelelő húrok használata miat ,a görbe gitár nyakok

Alkatrészek különböző berendezésekhez és szerszámokhoz!

Számla es garancia -igazolás hiánya

A termékeket a szolgáltatási egységekben , az eredeti adószámlával és a garancia-igazolással együtt kell bemutatni E dokumentumok hiánya a termékeket a jótállásból vonja le!

Az eredeti csomagolás hiánya

A termékeket az eredeti csomagolásban a szervizegységekben mutatják be, az összes mellékelt tartozékkal együtt.

Az áram minőség által okozott hibák

Ha megállapítcsuk hogy a szervizegységekben bemutatott berendezéseket a túlterhelés által okozott károkat mutatja, ezeket csak díj ellenében javithatyuk. Javasoljuk, hogy minőségi földelőaljzatokat és feszültségstabilizátorokat használjon. Ne használjon több nagy fogyasztásu berendezést ugyanabban a áramelosztoban.

A nem megfelelő tápellátás miatt +48 V-os funkcióval ellátot ,kiégetett mikrofonok nem részesülnek garanciális jótállásban!

A túlterhelés által okozott károsulás

A berendezések túlzott túlterhelés által okozott károsulás eredő hibákat, díj ellenében javítják. Ez a kategória magában foglalja a hangszórókat, erősítőket, erősített keverőket

Jogosulatlan beavatkozás

Ha megpróbálja megjavítani vagy megváltoztatni a készüléket illetéktelen szervizegységekben , akkor viszavonyuk a garanciat

Nem megfelelően használt berendezések

Klubokban, diszkókban stb. használt felszerelések amelyek garancia alatt vanak, a por vagy szennyeződések által okozott hibákra, a jótállás nem terjed ki. Ez a kategória magában foglalja a hűtőventilátorokat, a belső mozgó alkatrészeket és az optikai lejátszók meghajtókat. Ezenkívül a keverők és a DJ-berendezések okozta működési zavarok a nagy ütések miat, is érintik. Nem számít, mennyire jó a bulli , ne feledje, hogy a berendezés ugyanolyan hatást fejt ki, akár gyengéden kezelzük vagy erőszakkal.

A szállítási felelősség korlátozása

Ha az ügyfél nem található az általa megjelölt címen, a megadott határidőn belül a futár visszatér az ügyfél újbóli létrehozása után. Ha az ügyfelet nem találja meg, a megrendelést törlik és visszaküldik a központba, és az ügyfél viseli az új szállítás költségeit, függetlenül a megrendelt termékek értékétől.

A megrendelõ a futár jelenlétében ellenõrizni fogja a csomagok fizikai épségét a megrendelés megérkezésekor, és kérni fogja a kár bejelentését, ha a csomagok a romlás jeleit mutatják. A későbbi panaszokat nem veszik figyelembe

Vásárlástol való elállás

Ha nem vagy elégedett egy termékkel, akkor 14 napon belül visszaküldheti,álva , a szállítási költségeket.

A termékeket ugyanolyan állapotban kell visszaküldeni, mint az eredeti csomagolásban, minden tartozékkal, dokumentummal és címkével érintetlenül, kopás vagy sérülés nélkül.

Ha a visszajuttatott termék karcolásokat, hiányzó tartozékot, védőfóliát és eredeti csomagolást tartalmaz, a Fly Music fenntartja magának a jogot arra, hogy megtartsa a pénz egy részét, hogy a terméket eredeti állapotába helyezze, vagy később értékesítse alacsonyabb áron.mivel hogy visszajutatott termék, és a következő ügyfélnek tudnia kell, hogy a terméket visszaállították és újracsomagolták.

A visszaküldést ugyanaval a futárszolgáltatoval kell történyen mind a kiszálitás

A Fly Music által ingyenesen szállított termékek visszaküldésével az ügyfél köteles viselni a szállítási és visszaküldési költségeket. A garancia által érintett termékek visszaküldésével járó költségeket az ügyfél viseli

A Fly Music csak abban az esetben vállalja a szállítási költségeket, ha a termék hibásnak mutatkozik az ügyfél számára, és az ügyfél köteles 48 órán belül bejelenteni a hibát.

A CD-k, DVD-k, Szoftverek vagy hasonló termékek amelyet fel vanak bontva nem lehet elállni a vásárlástol és viszaküldeni

Visszatérítések nem fogadhatók el olyan termékek esetében, amelyek nem léteznek az aktuális raktárban és kínálatban, olyan termékekre, amelyekre előleget kérnek, vagy amelyeket a megrendelő kifejezett kérésére különböző raktárokbol hoznak.

Egyes termékek, a kínálatunkban szereplők közül a 14 napon belüli  visszatérési politikában nem részesülnek . Az ilyen típusú termékek esetében az ügyfelet  telefonon vagy írásban értesitsük erről. Ha az ügyfél elfogadja ezt a feltételt, akkor a termék értékének 50% -át,elólegként kifizeti és írásban kifejezi, hogy a Fly Music értesítette, hogy ez a termék 14 napon belül nem részesül a visszatérési politikában. Az  említett termékeknek, továbra is  a weboldalon feltüntetett feltételeknek megfelelő garancia vonatkozik.

Jogviták és végleges rendelkezések

Az ügyféllel és a Fly Music kel kapcsolatos viták rendezésére békés úton kerül sor, különben a joghatóság a román bíróságokkal szemben fennáll

Fly Music fenntartja magának a jogot, hogy változtatásokat eszközöljön ezeken a rendelkezéseken, valamint a www.fly-music.hu weboldalon bekövetkezett változásokra, azok szerkezetére vagy bármilyen más módosítására, amelyek hatással lehetnek a helyszínre anélkül, hogy e tekintetben a felhasználók előzetes értesítése. A jelen szerződés feltételei a korábbi írásbeli vagy szóbeli megállapodások helyébe lépnek, és nem változtathatók meg vagy módosíthatók, kivéve a két fél által aláírt írásbeli megállapodást.
Ha a fenti záradékok bármelyike érvénytelen, az októl függetlenül ez a záradék nem érinti a többi záradék érvényességét.


Összehasonlítás
Folytassa a vásárlást Összehasonlítás

hozzáadva a kívánságlistához.

Folytassa a vásárlást A kívánságlistám