Árcsökkentések

Visszatérő termékek

Ha elégedetlen egy termékkel, akkor a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti, az expedíció visszatérítésével együtt; csak azon személyek számára érvényes, akik online vagy telefonon megrendelték megrendeléseiket. A fizikai áruházakban vásárolt termékek 14 nap múlva nem alkalmazzák a visszatérési időszakot.

A boltban vásárolt higiénikusan  érzékeny termékeket nem lehet visszajuttatni, például:  fúvokák, szájnádak fülhallgatok, sípok, ocarinák,füldugók, szájharmonikák,kazoo, dorombok, triolák (melodikák). ,hangolok és egyéb hasonló termékek . Ha ezeket a termékeket online vásárolják, visszaküldhetik és hogy ujbol felhasználhasuk levonjuk a tisztítási, fertotlenítési és esetleges javitássi költségeket (ha karcolásokat, látható nyomokat stb. mutatnak ki).

A CD-k, DVD-k, szoftverek vagy hasonló szoftverlicencek kategóriájába tartozó átméretezett termékek visszajuttatása nem engedélyezett.

Visszatérítést nem fogadnak el olyan termékek esetében, amelyeket a fogyasztó által bemutatott előírások szerint hoztak / megrendeltek.

Abban az esetben ha a termék használhatatlansága kevesebb mint 48 orán belül jeletőndik a kézhezkapástól számitva akkor a termék kicserélődik!

Az eredeti csomagolás megtartása nem kötelező, viszont ha a termék visszaküldődik akkor felszámolodik egy díj amely elérheti a termék áranak 20%-át. a termék garanciás javitása esetén a vásárló felelőssége a nem megfelelő csomagolás és a esetleges sérülések.

A visszaküldést ugyanaz az ügynök / futár végzi, amelyen a terméket eljuttatták. A Fly Music visszaadja a visszatérési értéket az ügyfélnek a visszatérés kézhezvételétől számított 14 napon belül.

A Fly Music visszautasíthatja a visszaküldött termék visszatérési értékének helyreállítási költségeit, vagy megállíthatja a visszaküldött termék visszatérési értékének helyreállítását, ha a visszaküldött termékeknek a használatból eredő teljesítményhiánya vagy a termékek fizikai megjelenéséhez kapcsolódó hiányossága van.

Garaciás termék viszáküldése

A garanciás problemával viszzaküldöt termékek a cég székhelyre való szállitási költsége az eladót terheli.

A garanciára küldőt termékek szálitása kézbesítést a Fly Music viseli, de csak akkor ha megfelelnek a garanciamegállapodásokban meghatározott feltételnek.

A termékek javítása vagy cseréje 15 napon belül megtörténik.

Visszatérési utasítások

A visszatérési űrlap a linkre kattintva vagy az alábbi utasításokat követve tölthető le.

Nyomtatható PDF formátumú dokumentum

Az alábbi lépések érvényesek, ha felhasználod van a fly-music.hu oldalon. Ha gyors megrendelést küldött, e-mailben kérhet tőlünk egy felhasználót, hogy megkönnyítse a visszatérési folyamatot és élvezhesse az előnyöket.

1. Jelentkezzen be a fly-music.hu felhasználojára

2. Lépjen a "Saját rendelések" vagy a "Történelem és rendelés részletei"

3. Kattintson a megrendelésre a visszatérni kívánt termékekkel

4. A termékek listájában ellenőrizze a visszatérni kívánt termékeket, és adja meg a visszatérés mennyiségét és okait.

Kattintson a "Visszatérési eljárás kezdeményezése" gombra. Értesítkodunk a termék visszaküldésére vonatkozó szándékát, és miután megerősítjük hogy visszaadhatja a termékeket, fogja tudni nyomtatni a a visszatérési űrlapot.
5. Miután megkapta az e-mailes értesítést, amelyen a termékeket vissza lehet küldeni (állapot "Várakozás a csomagra"), menjen a "Visszaküldött termékek" fiókjába, és nyomtassa ki a visszatérési űrlapot. Küldje el ezt az űrlapot a csomagoddal együtt

Megjegyzés: Visszaküldés csak a kézbesítéstől számított 14 napon belül lehetséges.

A termékek visszaküldési címe:

Fly Music SRL - SERVICE
Str. Roman, nr. 212
Bosanci, 727045
Suceava, Romania

Visszatéritő szám: ####

A választott lehetőségtől függően a visszavont termékek törléséből származó pénz visszatérítésre kerül a csomag átvételétől számított 14 napon belül (kérjük, adja meg felhasználoját és bankját), vagy más termék megfizetésére is felhasználható utalványkódot adunk ki, amely bármikor felhasználható egy másik rendelésre).

Bármilyen kérdése esetén írjon a contact@fly-music.hu címre.


Összehasonlítás
Folytassa a vásárlást Összehasonlítás

hozzáadva a kívánságlistához.

Folytassa a vásárlást A kívánságlistám