Garanciális feltételek


A Fly Music üzletekben és a www.fly-music.hu weboldalon vásárolt termékekre vonatkozó garancia a megvásárolni kívánt helyek kivételével a vásárlás napjától számított 3 év. A termékek újak az eredeti csomagolásban.

A fogyóeszközökre nem vonatkozik garancia: pengetők, dobok membrán, dob verők, kábelek, csatlakozók, állványok, húrok és egyéb hasonló termékek.

A jótállás nem vonatkozik rá, még akkor sem, ha a termékben a garanciális időtartam szerepel:

- A hangszórók mozgatható része
- Bármilyen folyadék
- Az izzók
- A dob membrán
- Gitár húrok
- Általában bármilyen fogyóeszköz
- Elejtet mikrofonok (rossz fogás)
- A fúvókák által repedt eszközrezonancia dobozok
- Tekercsek
- Szűrők
- Kábelek
- Cintányér, kötelek, pengetők
- Az húros hangszerek nyaka, a nem megfelelő szálak használata miatt ívelt (pl. A klasszikus gitárra szerelt akusztikus húrok)
- Különböző berendezések és szerszámok pótalkatrészei!

Dokumentumok hiánya

A termékeket a szolgáltatási egységekben mutatják be, az eredeti nyugtával és a garancia levélel együtt. E dokumentumok hiánya a termékeket a jótállásból vonja le!

Az eredeti csomagolás hiánya.

Az eredeti csomagolás nem kötelező, de a megrendelő vállalja, hogy a nem megfelelő csomagolás miatt az áru szállításából eredő esetleges károk keletkeznek.
A rossz minőségú áram által okozott hibák.

Abban az esetben amikor a meghibásodást áram ingadozás okozta a javitás költsége a vásárlót terheli. Tanácsoljuk földeléssel ellátott minőségi csatlakozók használatát és feszültség kiegyenlítő használatát. Ne működtessen ugyanazon hosszabítóval több nagy áram felhasználású terméket.

A nem megfelelő betáplálás miatt kiegő mikrofonokra (+48V) nem vonatkozik garancia.

A túlterhelés által okozott kár

A garancia érvényét vesztíti a helytelen használat valamint ha nem hozzá ertő személyek használata által.

Ha nem hozzá ertő személyek átla javitott.

A termék javitása vagy átalakitása hozzá nem értő személyek által vagy, hogyha a felhasznált alkatrészek nem engedelyezett vagy nem a mi cégunk által foglamazottak.

Nem megfelelően használt berendezések

Azon termékekre nem vonatkozik garancia amelykeket klubokban és szórakozóhelyek használnak és meghibásodásokat por vagy más szennyező anyagok okozták. Ide tartoznak a hűtő ventilátorok, belső cserélhető alkatrészek, az optikai egységek valamint a keverő és DJ felszerelés okozot meghibásodások amely ütéses hangeffektusokat hoznak létre.

Visszatérő termékek

Ha elégedetlen egy termékkel, akkor a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti, az expedíció visszatérítésével együtt; csak azon személyek számára érvényes, akik online vagy telefonon megrendelték megrendeléseiket. A fizikai áruházakban vásárolt termékek 14 nap múlva nem alkalmazzák a visszatérési időszakot.

Nincsenek érzékeny higiéniai termékek, mint a fúvokák, szájnádak fülhallgatők, a sípok, az ocarinák,a füldugók, szájharmonikák,kazoo, dorombok, triolák (melodikák).

A CD-k, DVD-k, szoftverek vagy hasonló szoftverlicencek kategóriájába tartozó átméretezett termékek visszajuttatása nem engedélyezett.

Visszatérítést nem fogadnak el olyan termékek esetében, amelyeket a fogyasztó által bemutatott előírások szerint hoztak / megrendeltek.

Abban az esetben ha a termék használhatatlansága kevesebb mint 48 orán belül jeletőndik a kézhezkapástól számitva akkor a termék kicserélődik!

Az eredeti csomagolás megtartása nem kötelező, viszont ha a termék visszaküldődik akkor felszámolodik egy díj amely elérheti a termék áranak 20%-át. a termék garanciás javitása esetén a vásárló felelőssége a nem megfelelő csomagolás és a esetleges sérülések.

A visszaküldést ugyanaz az ügynök / futár végzi, amelyen a terméket eljuttatták. A Fly Music visszaadja a visszatérési értéket az ügyfélnek a visszatérés kézhezvételétől számított 14 napon belül.

A Fly Music visszautasíthatja a visszaküldött termék visszatérési értékének helyreállítási költségeit, vagy megállíthatja a visszaküldött termék visszatérési értékének helyreállítását, ha a visszaküldött termékeknek a használatból eredő teljesítményhiánya vagy a termékek fizikai megjelenéséhez kapcsolódó hiányossága van.

Garaciás termék viszáküldése

A garanciás problemával viszzaküldöt termékek a cég székhelyre való szállitási költsége az eladót terheli.

A garanciára küldőt termékek szálitása kézbesítést a Fly Music viseli, de csak akkor ha megfelelnek a garanciamegállapodásokban meghatározott feltételnek.

A termékek javítása vagy cseréje 15 napon belül megtörténik.

Bármilyen kérdése esetén írjon a contact@fly-music.hu címre.


Összehasonlítás
Folytassa a vásárlást Összehasonlítás

hozzáadva a kívánságlistához.

Folytassa a vásárlást A kívánságlistám