Roland TD-4KP V-Drums Portable Set

Könnyen és gyorsan összecsukható, kis helyigényű kialakításának köszönhetően a TD-4KP V-Drums Portable a legjobb választás a mobil-doboláshoz szűkös helyeken is. Az erőteljes TD-4 hangmodul kifejező és szabadon szerkeszthető dobhangok széles skálájával rendelkezik valamint helyet kaptak benne az elengedhetetlen gyakorlást elősegítő funkciók isű

Bővebb leírás

188 490 Ft Áfával

Elérhető

299272

+ -

Termék elérhetőség: Kiszálitási idő 3-4 nap


1 db készleten

Ingyenes szállítás

 
Egyéb infó

Könnyen és gyorsan összecsukható, kis helyigényű kialakításának köszönhetően a TD-4KP V-Drums Portable a legjobb választás a mobil-doboláshoz szűkös helyeken is. Az erőteljes TD-4 hangmodul kifejező és szabadon szerkeszthető dobhangok széles skálájával rendelkezik valamint helyet kaptak benne az elengedhetetlen gyakorlást elősegítő funkciók is. A beépített ütőfelületek a természetes játszhatóságot és valódi dobolás élményét nyújtják a felhasználónak.Ez a dobkészlet ideális kisebb rendezvényeken, zenekari próbákon, tantermekben, de akár a hálószobában való használatra is. A TD-4KP egyesíti a V-Drums hangszerek megjelenését és tulajdonságait a könnyű szállíthatósággal és gyors összeszerelhetőséggel.

  • A V-Drums-okra jellemző hang és minőség könnyen szállítható kivitelben
  • Megújult összecsukható forma a gyors összeszerelhetőség érdekében
  • TD-4-es hangmodul kifejező dobhangokkal, oktatófunkcióval, gyors felvétel készítési és lejátszási lehetőségekkel
  • Általános dobkészletnek megfelelő ütőfelületek: lábdob, pergő, 3 db tam, beütő cin, kísérő cin, lábcin és FD-8-as lábcinvezérlő pedál ; a lábgép és a dobszék nem tartozék
  • A természetes játékérzet érdekében a pergő és a tamok párnázott gumilapból készültek
  • Opcionális tartozékok: a dobkészletre méretezett hordtáska (CB-TDP); hálóbőrös ütőfelület pergődobnak (PDX-6/-8); ütőfelület tartó (MDH-12); induló kiegészítő csomag, mely egy lábgépből, egy dobszékből és egy pár dobverőből áll (DAP-3X); dobszőnyeg (TDM széria)
  • Nem tartalamaz nagy dob pedált!

Csak összecsukod, felkapod, és már viheted is!

A TD-4KP vadiúj kialakításának köszönhetően, rendkívül könnyen szállítható állapotba tudod összecsukni. Csak hajtsd az ütőfelületeket és a modult a megfelelő pozícióba, majd az egész állványt csukd össze és már készen is áll a dobszetted a szállításra vagy a tárolásra. Ha ismét dobolni szeretnél, egyszerűen ismételd meg visszafelé az előző folyamatot, rögzítsd az ütőfelületeket a számodra kényelmes pozícióba, és már mehet is a dobolás.

Megfelelő ütőfelületek a kifejező játékélményért

A TD-4KP részei: lábdob, pergő*, 3 tam, lábcin és két 10’-es cintányér beütőnek és kísérőnek. A lábcin nyitását az FD-8-as pedállal vezérelhetjük. A 7,5”-es párnázott gumilapból készült ütőfelületek biztosítják a természetes játékérzetet, mivel kellően érzékenyek, jól reagálnak az ütésekre legyen az halk tremolózás vagy erőteljes, határozott megütés.

*Az opcionálisan választható PDX-6 / PDX-8-as ütőfelülettel érhetjük el a kávás vagy keresztverős pergőhangokat.

TD-4-es dobmodul

A TD-4-es dobmodul erőssége a kifejező dob és egyéb ütőhangszerek hangjainak megszólaltatása. Nagyon egyszerűen személyre szabhatjuk, editálhatjuk az összes beépített hangzást. A dinamikus, élő hatás érdekében a TD-4-es hangmodul Ambience effektet is tartalmaz. A beépített oktató és a gyors felvételi illetve lejátszási funkció ideális a gyakorláshoz, mivel azonnali visszajelzést ad esetleges pontatlanságunkról, ami segít a pontos a dobolásunk fejlesztésében.

Egyedi hordtáska és egyebek

Az opcionálisan megvásárolható CB-TDP hordtáska biztosítja, hogy kényelmesen szállítva is biztonságban tudja hangszerét. Az egyedi tervezésű hordtáska tökéletes kiegészítője a V-Drums Portable-nek, mely tartalmaz egy vállpántot, levehető zsebeket. A hordtáskában kényelmesen eltudjuk helyezni a modul minden egységét, a dobverőket, és az egyéb kiegészítőket.

 
Comments

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írja meg véleményét

Roland TD-4KP V-Drums Portable Set
Roland TD-4KP V-Drums Portable Set

Könnyen és gyorsan összecsukható, kis helyigényű kialakításának köszönhetően a TD-4KP V-Drums Portable a legjobb választás a mobil-doboláshoz szűkös helyeken is. Az erőteljes TD-4 hangmodul kifejező és szabadon szerkeszthető dobhangok széles skálájával rendelkezik valamint helyet kaptak benne az elengedhetetlen gyakorlást elősegítő funkciók isű

Írja meg véleményét

Összehasonlítás
Folytassa a vásárlást Összehasonlítás

hozzáadva a kívánságlistához.

Folytassa a vásárlást A kívánságlistám